categories

Jaap de Vries

Het gezicht van GroeneHartslag

Door te zijn geboren in een woonark midden in het Groene Hart raakte ik al vroeg vertrouwd met de elementen wind, aarde, water, lucht, licht, vuur en temperatuur. De weidse vergezichten en de Noordzee verstrekten mij vrijheid, ontwikkeling, rust en ruimte.

 

Op een eigentijdse en unieke manier, en met dagelijkse inzet van mijn deskundigheid, achtergrond en ervaring, run ik de onderneming GroeneHartslag,

 

Ik ben opgeleid als Jungiaans analytisch coach en tekentherapeut, en maak bij de teamtrainingen o.a. gebruik van metaforen en creatieve werkvormen. Het 'onbewuste' en het 'beeld' spelen in de verschillende programma's een belangrijke rol.

 

De natuur heeft een onmiskenbare meerwaarde. In mijn afstudeerscriptie schrijf ik over de positieve invloed van de natuur. Prikkeling van alle zintuigen, het waarnemen op een andere frequentie en het contact met natuurlijke energie zorgen ervoor dat men zich beter gewaar wordt van eigen emoties. Dit vergemakkelijkt de communicatie en biedt gunstige voorwaarden in verandermanagement. Zowel voor het individu als voor het team. Ik ben er stellig van overtuigd dat men op deze manier snel tot de kern van een vraag of probleem komt. “Het onzegbare wordt zichtbaar of uitspreekbaar gemaakt!”

 

Wil je inhoudelijk meer weten over Jaap. lees dan verder.

  • Organisator

Ik help u graag bij het organiseren van inspirerende activiteiten in de buitenlucht

 

 

  • Coach

Ik begeleid graag teams en individuen bij veranderingsprocessen

 

 

  • Denktank

Ik ben inzetbaar als denktank voor creativiteit en visievorming

 

 

  • Samenwerking

Ik werk intensief samen met zelfstandige professionals die mij aanvullen en inspireren. Samen kunnen we meer bereiken