categories

Wat doet GroeneHartslag

 

Het aantal mensen met Burn-out, overgewicht, diabetes en depressies neemt toe. Velen van ons hebben een kantoorbaan en staan alleen maar op om naar de koffieautomaat te lopen.

 

Recreatie, sport en alle andere vormen van beweging zorgen dat mensen zich lichamelijk en geestelijk fitter voelen. Een groene omgeving en stilte zijn hierbij niet alleen een mooi decor, maar ook een effectieve ondersteuning. Dit blijkt onder andere uit recent onderzoek van de Gezondheidsraad.

 

Werknemers die lichamelijk en geestelijk fit zijn presteren beter op het werk. Ze zijn zijn essentieel voor uw bedrijfsresultaten én de harmonie binnen uw organisatie. Nodig daarom uw team uit om (opnieuw) kennis te maken met het groen in Nederland!

Dit kan op verschillende manieren.

 

Bekijk ons aanbod:

 

 

Coaching voor teams en organisaties

GroeneHartslag begeleidt succesvol  teams en organisaties. Nu we in economisch betere tijden verkeren, zijn vitaliteitweerbaarheid en werkgeluk essentieel. Onze actieve groepstrainingen vinden waar mogelijk plaats in de natuur. Door samen te werken aan motivaties, drijfveren, bewustwording en communicatie komt duurzame verandering op gang.

 

Jaap de Vries

Jaap de Vries is de drijvende kracht achter GroeneHartslag. Hij is trainer, analytisch coach en therapeut. Hij werkt vaak vanuit het Jungiaans gedachtegoed en begeleidt al jarenlang mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en het ontplooien van hun talenten.


"
Groen draagt bij aan mentaal en economische groei"

 

 

 

 

 

Kies voor GroeneHartslag

Klanten en medewerkers staan bij ons op de eerste plaats. Op de korte- én lange termijn. GroeneHartslag werkt daarom volgens onderstaande kernwaarden:

 

  • Vertrouwen
  • Waarde toevoegen en onze kennis delen
  • Deskundigheid en pragmatisme in onze benadering
  • Betrouwbaarheid en professionaliteit
  • Continue ontplooiing door te leren en te vernieuwen
  • Jezelf kunnen zijn en blijven
  • Ondernemerschap en dynamische groei in de organisatie

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen:

 

  • Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn wezenlijk binnen de dynamische groei van GroeneHartslag. Ons streven is een balans vinden tussen People, Planet en Profit. Naast winst (Profit) houdt onze organisatie rekening met het effect van haar activiteiten op het natuur en milieu (Planet) en de menselijke aspecten binnen en buiten de organisatie (People).
  • MVO is voor ons geen eindpunt. Doorlopend zijn wij op zoek naar reële  stappen om onze maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid vorm te geven.